Opret den hovedadgangskode

Kaspersky Password Manager bruger hovedadgangskoden til at beskytte dine data. Når du starter Kaspersky Password Manager for første gang, skal du oprette en hovedadgangskode. Brug ikke en adgangskode, der er nem at gætte (f.eks. baseret på efternavne, fornavne eller fødselsdatoer). Hvis du vil oprette en stærk adgangskode, skal du bruge store og små bogstaver, tal og specialtegn. Den maksimale længde for hovedadgangskoden er 64 symboler.

Du indtaster den overordnede hovedadgangskode for at låse din boks op.

Du kan ikke få adgang til din boks uden hovedadgangskoden. Hvis du mister hovedadgangskoden, mister du også adgang til alle dine data i boksen.

Når Kaspersky Password Manager starter, bliver du bedt om at:

Opret en hovedadgangskode

Se også

Skift den hovedadgangskode

Sådan gør du, hvis du har glemt hovedadgangskoden